Iubirea este aprobarea sufletului meu că poți hoinări liniștit în lumea mea

Este fascinant că  în evoluția sa, sufletul cere un singur lucru: să fie uimit! Prin ceea ce faci, prin pasiunile de zi cu zi, prin cărțile pe care le citești, prin idei creative, prin dorințe îndrăznețe, prin proiecte personale captivante.

De aceea, atunci când se îndrăgostește (atât de oameni, cât și de visurile și proiectele personale) sufletul nu cere aprobarea nimănui. Nici minții, nici corpului fizic, nici ție, nici oamenilor din viața ta. Singura sa aprobare este iubirea….Se îndrăgostește și atât, fără să îți explice de ce, cum și în ce fel.

Interesant este faptul că afli răspunsul acestor întrebări  abia atunci când ai curajul să te avânți în călătoria pe care sufletul tău tocmai o deschide în fața ta. Când ai curajul să te abandonezi lui, uitând de piedicile pe care mintea le impune. Când te încrezi în ghidul tău interior, spunându-ți în minte “Facă-se voia ta!”. Abia atunci devii autentic și reușești să înțelegi că dincolo de rațiunea minții tale există o forță care te atrage ca o gravitație (sufletul tău)  și care te ghidează nu neapărat în direcția în care vrei tu, dar cu siguranță în direcția evoluției tale.

E adevărat că nu întotdeauna călătoriile sale au un final fericit, însă întotdeauna vorbesc despre iubirea trăită dincolo de limitele umane.

84490964bdSCMZROR_34568_3051231a27

Sursă de inspirație:
Atracția Succesului - Anca Ciobotaru
Întoarcerea la Iubire - Marianne Williamson
Paolo Nutini - Don't Let Me Dow
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s